"Шеријат у камповима широм Србије! Затварају, малтретирају и бију жене и децу".

Zaposleni u NVO sektoru su sada i javno priznali da se u kampovima primenjuje šerijat, umesto zakona Republike Srbije.
Nakon izjava Nikole Kovačevića iz Beogradskog centra za ljudska prava u Utisku nedelje da je teško videti žene migranate na ulicama Srbije zbog toga što su one zatvorene u kampovima, potvrđeno je da je u kampovima dozvoljena diskriminacija žena i da se šerijatski propisi premenjuju iznad zakone Republike Srbije, kojima je zabranjena diskriminacija na osnovu pola.
Politikolog Dragan Pilipović gost emisije "Saslušanje" autora Nemanje Petrovića, optužio je nadležne organe zbog nereagovanja na navode NVO da je u kampovima Komesarijata za migracije ženama nametnuto pravilo da ne izlaze na ulicu.
"Gostoprimstvo se odnosi na goste, gost je neko koga želite u svojoj kući a mi ove ljude nismo pozvali da dođu, 2015 godine nam je objašnjeno da će migranti samo proći kroz Srbiju, ali su 5 godina kasnije i dalje u prolazu" istakao je Dragan Pilipović.
Pilipović podseća da po međunarodnom pravu Srbija nema obavezu da prima migrante.
Pored toga gost je ukazao na problem sa lažnim vestima, u kojima se govori da je Srbija u obavezu da prima migrante i podsetio da u konvenciji UN o izbeglicama iz 1951. godine jasno stoji da je jedina zemlja koja ne sme da vrati migrante nazad sa svojih granica, ona država koja bi ih deportacijom vratila u zemlju porekla, gde bi im život bio ugrožen, pa tako vraćajem Avganistanaca i Pakistanaca u Makedoniju, se ni jedan migrant neće biti izložen bili kakvim opasnostima.
Među migrantima je izuzetno raširena mržnja prema lokalnom stanovništvu, kao i predrasude da su Srbi zbog svog porekla ili boje kože, skloni diskriminaciji i ugnjetavanju manjina.
Grupa od troje migranata je u Banatskom Aranđelovu, je iz čista mira napala lokalnu ženu uzvikivajući "Srbija je rasistička". Istraživanje Harvarda pokazalo je da je Srbija najmanje rasistička zemlja u Evropi, pa ostaje otvoreno pitanje ko to govori migrantima da mi gajimo mržnju prema njima - podsetio je Dragan Pilipović.
Politikolog vidi koren problema u političkim nevladinim organizacijama i radnicima komesarijata, koji među migrantima stvaraju lažnu sliku o našim građanima, koja ih motiviše na agresiju i nasilje.
Ideju da su Srbi rasisti dobili su po kampovima, gde ih NVO aktivisti huškaju na nas. Kažu im sada si došao u Srbiju ona je puna rasista, ona je puna mržnje, ovde imate neo-naciste i šta onda očekujemo da će ti migranti da urade na ulici.
"Imamo Žene u crnom koje izađu na Trg Republike sa banerom koji poručuju zaustavite rasizam u Srbiji, koji rasizam? Za početak migrant nije rasa, migrant je socijalni status, migrant nije vera i nije nacija. Mađutim istina nije bitna, oni su ih za ovih 5 godina, toliko zadojili mržnjom da će azilant iz čista mira nekome da razbije glavu. što sada i vidimo na našim ulicama".
Goste Saslušavanja je se osvrnuo na izjave predstavnika Beogradskog centra za ljudska prava, da je razlog zbog koga građani Srbije na ulicama vide samo muškarce, to što su žene migranata zatvorene u kampovima.
"Nevladine organizacije tvrde da mi ne vidimo žene i decu među migrantima, jer su oni zaključani u kampovima i ne izlaze napolje, prvo kako možemo da im verujemo da su stvarno žene u tim kampovima niko ne sme da uđe unutra.
To znači da je šerijatsko pravo iznad Ustava Srbije, radnici komesarijata moraju da intervenišu ukoliko vide da neko ne da ženi da izađe na ulicu, moraju da edukuju te žene da niko ne može da ih zaključava, da ovde važe propisi Republike Srbije po kojima žena nije vlasništvo muškarca" upozorava Pilipović.
Na pitanje voditelja Nemanje Petrovića, zbog čega svi politički akteri koji tvrde da se bore za rodnu ravnopravnost i ravnopravnost polova, ostaju nemi na maltretiranje žena u kampovima, Pilipović je naglasio da njihova tišina potvrđuje da oni nisu borci za ljudska prava, već biznismeni koji u migraciji vide profit.
"Da oni zaista brinu o tim migrantima, rekli bi ovo ne može ovako. Vi imate vaše običaje, ali onog trenutka kada ste kročili na teritoriju Srbije ovde važe isključivo naši zakoni i žena imaju pravo da se šetaju ulicom bez dozvole muškarca".
Zanimljivo je da poverenik za ravnopravnost neće da se oglasio kada je čuo te vesti, nikom ne smeta. Feminističke organizacije nisu otišle ispred kampova da prave protest i da stave transparetn STOP seksizmu. Sada im je diskriminacija žena normalna, kažu oni imaju drugačiju kulturu i oni su različiti od nas. Srbiji ne treba takva različitost - naglasio je gost Saslušanja.
Ukoliko se migrantima ne sviđaju prava koja je Srbija dala ženama, neka odu da budu azilanti u nekim drugim islamskim zemljama, tamo možete da uživate u svom načinu života - podvukao je Dragan Pilipović.

Preuzimanje datoteka

Pregleda
60,140

Komentari

 • Нећемо моћи да се решимо миграната док војска и полиција подржавају овај режим. Остале потезе неће решити проблем! Риба смрди од главе!!! Народе, треба формирати институције ван система!!!

  Tatjana PiperskiTatjana PiperskiPrije 7 dana
 • Unuci će da nam klanjaju koliko vidim!!!

  Kultura na nivouKultura na nivouPrije 14 dana
 • Sve ih deportovati, zašto uopšte dozvoljavate ulazak preko granice, đe su kamere, Vojska, Policija i kod nas ima tih migranata u Cg, horor.

  Bo GuBo GuPrije 17 dana
 • Hahahaha "NEKA BOJANA LEKIĆ" hahahahahahahaaaaa. KRALJ :)

  Grof MonteCristoGrof MonteCristoPrije 25 dana
 • Problem je što imamo u svojim redovima ološ izdajnici treba i jedne i druge ....

  Soldier of Fortune PatriotSoldier of Fortune PatriotPrije 27 dana
 • samo pošteno i domoljubno :) hrclubs.info/get/video/g5mbpJttY5TRmdQ

  Leon ŠimićLeon ŠimićPrije 28 dana
 • dođeš u Hrvatsku da vidiš koliko je dobro :) hrclubs.info/get/video/qWirZ758gGW43Jk

  Leon ŠimićLeon ŠimićPrije 28 dana
 • Добро је да знамо где се налазе не владине организације. Па то су секте, рекао је и аустријски министар Кикли, које дубоко сарађују са политичарима, и он као министар одбране, не дозвољава никакв захтев за азил. А код нас се издају потврде од министра Ђорђевића да могу поднети захтев, све је приказано на ЕуроЊуз са потписом и печатом на нашем језику. Значи сви ће они њих враћати, а и рекао је тај Кикл да ће их враћати одмах у земљу одакле су дошли пре тога и где су се регистровали. Видите наш народ се тера из земље а они чим се региструју добиће по међ.право у које се Ана Брнабић супер разуме, а само да би нам наштетила. Седи тамо у скупштини и кеси се. И још добија за џаба плату, и прете сваком са неким отпужбама ко каже нешто против. А и вредно шпијунира по јутубе порталима како су сами рекли да прате ко шта пише.

  KIM Nema predajeKIM Nema predajePrije 28 dana
 • Г. Пилиповић, пуно се и Ви борите за мигранте, уместо да се борите против миграната који сваке недеље нападну некога у БГ. Охладите мало и почните да пратите шта друге земље раде па на пример Аустријски Министрар одбране Кикли је забранио сваку могућност да се на било који начин поднесе Захтев за Азил, и рекао је да иако неко добије ту шансу и прође на неки трик и превару и познанство, они ће га изоловати у неке карантине и кампове све док он сам не пожели да се врати одакле је дожао.Добро разумем шта он каже, а сви Ви добро отворите ваше уши и очи. Откриво је да све те мигранте организовано секте допремају и видите испред љега на столу документацију. Рекао је да ће бранити народ, кога нико није питао да ли жели да се мигранти навуку и који добијају отказ по фирмама јер се презизно изјасне да не желе мигранте. А ви ћете да се борите за промену шеријата. Хајде бре Србенде у памет.

  KIM Nema predajeKIM Nema predajePrije 28 dana
 • Mene zanima ko je prdn'o na 23:35?

  BANBOBANBOPrije 29 dana
  • @Milos Đurić 🤣🤣😂😂💪🙏 istražitelj prdeža izjava godine 2020 na HRclubs! 🙏🙏💪💪😂😂😂

   цар делијацар делијаPrije 26 dana
  • Zvuk stolice koja se pomera na podu i škripi, ali je zanimljivo šta ti je u glavi i o čemu prvo pomisliš :) Istražitelj prdeža :)

   Milos ĐurićMilos ĐurićPrije 28 dana
 • O CEMU VI TO, TOLIKA HALABUKA ZBOG NEKOLIKO JADNIKA, SRAMOTA BRE, DAO BOG DA SE VAMA LICNO DESI TO STO NJIMA.

  DIABLO -II-DIABLO -II-Prije mjesec
  • Ideote glupave milioni njih su prošli kroz Srbiju, siluju, kradu, pale kuće, bodu noževima imaš li ti makar malo empatije za sve žrtve koje su ostavili iza sebe ili te boli dupe, jer ti je neko platio da botuješ.

   Milos ĐurićMilos ĐurićPrije 28 dana
 • sve deportovati umaticne zemlje inace celi balkan ceimati problema ili u srbiji bili ili u bosni isto nam se pise srbija i bosna jedinstveno mora nastupiti po pitanju migranata deportacijaaaa jedino resenje dok jos nije kasno

  Hasan AlicicHasan AlicicPrije mjesec
 • Imaju obraza da kažu nešto i vređaju, zašto Srbija ne deportuje migrante u njihovu zemlju i u Bosni su ljudi ogorčeni i protestuju radi migranata.

  Saga SagorcicaSaga SagorcicaPrije mjesec
 • I Srbi u nasoj zemnji necemo trpeti vlast da zima migrante a nas narof gladuje

  nena nenanena nenaPrije mjesec
 • U potpunosti se slazem s vama imate veliki problem s migrantima kao I mi u bosanskoj krajini.

  Ado CupoAdo CupoPrije 2 mjeseci
 • Nemoj dozvoliti braco Srbi ovo sto se desava u Njemacku cak poznam Poljake Nemci sto prelaze u islam..Tu je totalni haos islamizacije Evrope..

  Borce AdolfBorce AdolfPrije 2 mjeseci
 • Pametan Putin, ne dotvoljava da mu vrsljaju takozvane nevladine organizacije. Imali smo mi novinarke koje su radile i pisale svasta za Srbiju. Sto vise ocrne i oblate zemlju to su vise placene. To je Milicka, Kandicka Biserko itd. Nemamo mi na celu dtzave dimacina vec su se svi prodali. Mi smo u velikom problemu.

  Svetlana GuberinićSvetlana GuberinićPrije 2 mjeseci
 • Nazalost, ništa niste naučili od Nemačke i Italije. Govorim o drzavama za koje znam definitiven. Rešavajte slučaj što brze. Poslušajte Ova dva Gospodina. Kriminalu nema opraštanja! Sorry, nisam racista,, nego sam za pravdu. Nema ići napolje čim se smrači!

  Radmila CausoRadmila CausoPrije 2 mjeseci
 • A sada nam spremaju mali sengen da teroristi i svaki sljam bez ikakvih provera samo sa licnom kartom moze slobodno da ulazi i seta po Srbiji.

  Rococo KitchenRococo KitchenPrije 2 mjeseci
 • Napolje migrante!!! Nisu dobro došli!!!

  Biljana NadjBiljana NadjPrije 2 mjeseci
 • Одлични гости! Живела Србија! 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸

  Дан_ВишеДан_ВишеPrije 2 mjeseci
 • Oni su spavaca Vojska Koja ce da vas unisti vas I vasu Decu

  Rudy MarkovicRudy MarkovicPrije 2 mjeseci
 • Oni su Vojka p

  Rudy MarkovicRudy MarkovicPrije 2 mjeseci
 • Marakeški sporazum je njesra!!! Migracije u sociološkom smislu jesu pozitivan oblik prilagođavanja.Ali ne okupacija određenih teritorija ili delova teriorija.

  Ljiljana LukicLjiljana LukicPrije 2 mjeseci
  • Najjopasniji sporazum u zadnjih 50 godina, migracije su donele samo zlo i ratove. Na Kosovu je Tito prima migrante, Nemci ih primaju pa ima sad masovno siluju žene.

   Milos ĐurićMilos ĐurićPrije 28 dana
 • Za problem migranata su krive države koje su razorile zemlje migranata!!!

  Ljiljana LukicLjiljana LukicPrije 2 mjeseci
  • Naravno.Skakavci,kolonizatori.Pljačkaju bez posledica.Kolonije su kolonije.Islamske,hrišćanske,budističke...Samo profit.

   Jovan SnegJovan SnegPrije mjesec
 • DOS je širom otvorio vrata nevladinim organizacijama!!! Predsednik Vučic, znajuci uticaj nevladinog sektora, a pre svega MIC ONIH KOJI STOJE IZA NJIH, sklopio je sa NVO precitni neformalni pakt o nenapadanju. Nevladin sektor je kao i u vreme prethodne, demokratske vlasti, DOBIO PRAVO DA BUDE NEKA VRSTA NEFORMALNOG ZAKONODAVCA, i što je najstrašnije, da inicira i kreira zakonska rešenja. Petar Lukovic je svojevremeno napisao:"Sva ta nevladina ološ..." A Vladimir Putin je na jednostavan i efikasan način tešio problem svih tih NVO (NGO)...

  Ljiljana LukicLjiljana LukicPrije 2 mjeseci
 • Све што сам чуо у овом снимку, сматрам да је тачно и истинито . А то значи да стање није добро

  Radisa KosticRadisa KosticPrije 2 mjeseci
 • Па Сорош нам натура ту причу, преко сорошевских медија и сорошевских политичара. Још од двехиљадите после петог октобра. То није могло да прође код Милошевића, па је уклоњен.

  Radisa KosticRadisa KosticPrije 2 mjeseci
  • Nije.moglo.da prođe kod komunista.Zato su I sklonjeni svuda u svetu.Ostali samo u Kini I Koreji jer su tamo mnogo jaki.Još je tamo ideja jaka.Čvrsta ruka.Jebeš govnjivu demokratiju,ako se graniči sa anarhijom.Čist poraz.U startu.

   Jovan SnegJovan SnegPrije mjesec
 • Скоро је у Нишу неки добар мигранте отворио кафић у центру града. И одмах су отишле ТВ екипе да популаризују мигранте како су сада добри. И људи који седе у башти кафића, ја имам осећај да их је неко довео, и дао им да попију нешто и да кажу како су задовољни. А све је била позоришна представа , на отвореном. Кувају добру кафу и добар чај. Што му га Ђура.

  Radisa KosticRadisa KosticPrije 2 mjeseci
 • Али ја сам то знао још 2015 , јер су наша села празна, има празних кућа, а села су нам прелепа, клима је добра, има чиста храна и чист ваздух. Па која би будала ишла у Немачку у загађене градове. Значи лаж је био од првих дана, Од појаве првих миграната.. А неко је узео паре за те мигранте. Да ли им је неко од наших дао држављанство. Да ли деца миграната иду и наше школе.

  Radisa KosticRadisa KosticPrije 2 mjeseci
  • Tih godina je naša policija.pravila zasede I hvatala ih kao zečeve.Posle je neko dozvolio da se dovlače.Pun mi je kofer ovih ,,kulturnih" emisija gde gosti pričaju dosta uvijeno,prave neki balans da se nekome ne zamere I grade karijere,posle dobro plaćene,na proseravanju.Znate,prođu godine I možeš prepoznati neke stvari.

   Jovan SnegJovan SnegPrije mjesec
 • Pa ako ste vec dosli ,onda kazite istinu,nas zvalavi je uzeo pare za iste,to i vrapci na grani znaju...

  dusko bujosevicdusko bujosevicPrije 2 mjeseci
 • Ne dajte nikao da se zadzi ovde kod Nas da idu gde su posli

  Jovanka PopovicJovanka PopovicPrije 2 mjeseci
  • @Jovan Sneg tako je brate živa istina nažalost

   цар делијацар делијаPrije 26 dana
  • Ne mogu.Već sam more puta napisao.Zapad je zatvoren.Tri reda žice,policija,vojska,Austrijanci sa psima na jednoj strani I Dunav I ne raspoloženi Hrvati na drugoj.Mogu da ostanu ovde ili da se vrate.A,vratiti se neće.

   Jovan SnegJovan SnegPrije mjesec
 • Tako jeste

  Jovanka PopovicJovanka PopovicPrije 2 mjeseci
 • Sa postovanjem stra da izade deca na ulicu

  Jovanka PopovicJovanka PopovicPrije 2 mjeseci
 • hrclubs.info/get/video/fah7Z5yqnIW7l6Y DELITE OVAJ VIDEO SNIMAK SVUGDE; EURONEWS OBJAVILE DA VUCIC MUSLIJU ALEKSANDAR MOLI MIGRANTE DA OSTANU ZATO DA BI NAM EU STO PRE DALA ZELENO SVETLO

  KIM Nema predajeKIM Nema predajePrije 2 mjeseci
 • hrclubs.info/get/video/fah7Z5yqnIW7l6Y DOKAZ DA JE MUSLIJU NAPRAVIO SPORAZUM SA EU U VEZI RASPODELE MIGRANATA; SVE SU REKLI U OVOM VIDEO STRANIM MEDIJIMA! JEDINI JE NA TO REAGOVAO OBRADOVIC! OVI KAZU DA IM SE JOS OVDE SVIDJA I DA NAMERAVAJU DA OSTANU! SVE PROTERATI IZ OBRENOVCA ITD:

  KIM Nema predajeKIM Nema predajePrije 2 mjeseci
 • Nista bez KUKE i MOTIKE!!!!!!!

  Aleksandar BikickiAleksandar BikickiPrije 2 mjeseci
 • Nemamo policiju, nemamo vojsku, nemamo drzavu, pusiona nazalost !

  Ilija JuricIlija JuricPrije 2 mjeseci
  • Ilija Juric, hrclubs.info/get/video/fah7Z5yqnIW7l6apa Musliju zeli samo po svaku cenu u EU, a oni mu zato nude neke pare da nam SEM FABRICI GRADI MIGRACIONE CENTRE PO SRBIJI I JOS ZORANA MIHAJLOVIC NJEGOVA POMOCNICA ZAJEDNO DELI SA FABRICIJEM SVAKI DAN STANOVE MIGRANTIMA I KLJUCEVE U RUKE I JOS KAZE DA SU ONI NASA BUDUCNOST: KO JE BRE NEGDE SRETNE NEK JE BAR PLJUNE AKO NISTA DRUGO: evo Musliju zadrzava migrante i uzima sve nazad kako je rekao g. Obradovic

   KIM Nema predajeKIM Nema predajePrije 2 mjeseci
 • Sto ce ti ta brada? Tipicna dzihadisticka !

  Ilija JuricIlija JuricPrije 2 mjeseci
  • Stigli botovi, jel dao gazda paštetu za ovo? Mljac, mljac hvala čika Vučko...

   Milos ĐurićMilos ĐurićPrije 28 dana
 • Svasta koje dezinformacije.Nije serijat zakljucavanje zena...Kakva glupost. Navedite ili dokazite gdje to stoji da se zena zakljucava po serijatu.Smjesna konstatacija. Serijat je sud koji kaznjava ubistvo, lopovluk, kurvaluk, pjanstvo i sl. Vase je pravo da izjednacavate polove i da vase zene rade sta hoce i kako hoce, da zive Zadruge i Parove, ali zato postujte i druge ljude, koji imaju drugu kulturu. Garantujte im osnovno i demokratsko pravo na zivot i vjeru, a ne da ih asimilujete.

  Tirza NeTirza NePrije 2 mjeseci
  • @Jovan Sneg Kao sto ti tvrdis za Srbiju da je bila zrtva , isto tako i ovi ljudi misle da su i oni i njihove drzave zrtve svjetskih hirova i manipulacije.Ali je cudno da njih nazivate talibani, dzihadisti. mudzahedini itd, ali zato vi vase junake zovete, oslobodioci, heroji, dobrovoljci, mada su i oni za svoj narod junaci .Zbog nepravde i nereda na zemlji u vidu ratova i smrtonosnih virusa, ubrzo cemo svi nestati.I to je jedina pravda.Kada svjet polako nestane tada ce nam samo.Stvoritelj suditi za nase ponasanje na zemlji.On je jedini pravedni sudija bez mita.

   Tirza NeTirza NePrije 28 dana
  • @Tirza Ne Alo,čoveče.Ne trabunjaj.Pa I Srbija je bombardovana zemlja.Koga ti edukuješ.Sve su nam srušili I ozračili nas.Sad Bajden I Olbrajtova čivutkinja ponovo haraju.Pobegli od bombi u zemlju koja lako može ponovo da bude bombardovana.Ne treba razlog.Senilni starac I čifutski srbomrzac u poznim godinama.Ubitačna kombinacija.Koliko moraju biti glupi ili instruisani ti talibani kad bolje sutra traže ovde.Bolje bi bilo da svojim ljudima objasniš da ne ulaze u Srbiju jer odavde izlaza nema.Nismo mi Gadafijeva Libija pa da možemo da primimo sve nevoljnike ovoga sveta.Gasafi je imao naftu I dolare,mi ništa.Ne znam,objasni mi u kakav oni bolji život idu.Lenji,drski,nadrogirani,Švabi ne trebaju,a bogami ni nama.Šta nije jasno?Ako ne mogu da plate avionske karte za Berlin,neka odjebu.Nema izgovora.Prevareni su,ojađeni I nasukani u tamnom vilajetu.Njima objasni sav paradoks njihove situacije.Objasni im da ovde ne žive loši ljudi I kukavice.Samo,dosta nam je pet ratova u sto godina.Ali,ako treba ićemo I u šesti.Neka pokušaju da shvate onu pesmu.Ko to kaže,ko to laže,Srbija je mala.Nije mala,nije mala,tri put ratovala.I opet će I opet će,ako bude sreće.

   Jovan SnegJovan SnegPrije 28 dana
  • @Jovan Sneg Oduvjek se islo za boljim zivotom i postojala je migracija.Ovi migranti bas i idu kod onih zemalja koje su uvjek prve da "pomognu" ali bombardovanjem i unistavanjem zivota mnogih neduznih ljudi,njihovih domova ,fabrika itd. Migranti i misle da su im oni prijatelji i da ce zato onda i prihvatiti i zbrinuti kod sebe na zapad.Ali velike sile imaju interes i samo potrose zalihe naoruzanja u tzv.islamske zemljama i vise ih nista ne interesuje.Otuda i migracija najvise siromaha. Saud.Arabija, Katar i sl..nisu bombardovali i rusili ove zemlje vec im salju pomoc u novcu i nafti za obnovu. Razlog migracije mnogih je da vecina migranata voli ono sto je u Islamu grijeh, alkohol, drogu, blud, kocku, ili su homosexualci i vole svu zapadnu slobodu, ali dosta njih uopste nisu ni muslimani iako nose muslimanska imena, jer tamo svi imaju arapska imena bez obzira na vjeru.

   Tirza NeTirza NePrije 28 dana
  • @Tirza Ne Bilo kako bilo,baš iz tih razloga treba ovi talibani da se vrate odakle su došli.Čast svakom,veresija nikom.Neka plaćaju svoje poreze tamo,neka žive.u šerijatu tamo odakle su.Priznajem svaku različitost u domenu podnošljivog.Ako ne.mogu da idu za Nemačku,koji će.kurac ovde.Mi smo beda veća od njih.Ovo su ili vojnici ili beže od vojske.Neka.klošare po Afganistanu,Rusiji ili Americi.Neka odjebu od nas.Valjda je I njihovoj svakoj.budali jasno da mađarsku granicu preći ne mogu.Ne trebaju nam ni kao turisti.Lično.nemam ništa protiv nikoga,ali ovo što bleje po zemljama eu I van nje je čisto nametanje.Niko nije odgovorio,zašto ne idu u Emirate,Katar,Saudijsku Arabiju?Bliže im je I ne.moraju da šetaju toliko.Nema ni opravdanja ni objašnjenja.Tako da te tirze I ostala sranja mogu.da plaćaju tamo odakle.su.I vuci siti I koze na broju.

   Jovan SnegJovan SnegPrije 28 dana
  • @Milos Đurić Prvo prouci Islam pa donesi takve zakljucke.Islam je vjera istine, pravde, morala i tolerancije.Ovo sto pises, nema veze sa Islamom, osim dzizije - porez koji placaju nemuslimani, tako da im se garantuje oslobodjene od vojske.Porez ali kao obavezu u vjeri placaju i muslimani i zove se zekat i iznosi 2,5% od bogastva svakog muslimana .Ponasanje nekih muslimana nije u skladu sa vjerom, ali isto tako ima i hriscana koji ubijaju, siluju, kradu, ruse, mrze, ali niko ne kaze da to dolazi od te vjere, nego od nevjere.

   Tirza NeTirza NePrije 28 dana
 • Divni gosti i potpuno su u pravu. Ako si negde pozvan i prihvacen kao gost, ne mozes se u njegovoj kuci ponasati kao u svojoj. Ako ti se domacin ne svidja ili mu napusti kucu ili ces biti izbacen. Samo sto je problem sto ih ovi nisu pozvali u goste, nego im obecali kuce i poslove. Avganistanci i sopstvene zene diskriminisu i tretiraju kao predmet. Zena je vlasnistvo muskarca. Mora stalno da ide umotana, na gomile mesta nema pravo ni da udje, a kamoli nesto vise. Cesto su i ne pismene, jer retko koja se drzne da se obrazuje. Sta mislite zasto nema ni jedne zene ispred neke arapske ambasade da se buni i bori za svoja prava, da prestane da se tretira kao predmet? Zato sto bi ostale bez glave. Prvi su oni rasisti i diskriminatori. Kabul je prelep i bogat grad. Nocu su samo muskarci koji se posle posla na ulici zabavljaju pusenjem nargile, hasisa, i jeste pun policije jer ima puno kriminala i medjusobnih obracuna, sto je i normalno kad je glavni biznis droga. Ovo sada kod nas nisu zrtve, vec kriminalci koji su bili opasni po svoje sugradjane, i izbaceni i iz svoje zemlje. Prave Zrtve rata i terorizma su bile iz Iraka i dela Sirije, i verujte mi, one su i dalje tamo, samo smestene po kampovima u zonama koje stiti vojska. Vrlo mali deo je pristao da napusti svoju zemlju i upusti se u migaciju iz svoje rodne Zemlje. Uglavnom su na te poteze bile primorane zene sa decom, kao sto smo, nazalost, imali prilike u prvom talasu da vidimo. I one su bile sve sa papirima i jedva cekale da se sklone iz ove bede koja je u Srbiji. Rat koji vlada u Africi, nije pravi rat, vec su teroristicki napadi. Kao sto je kod nas bilo 90-tih. Ali na pomolu jeste da se pretvori u pravi rat. U Maliju i Nigeru, se sprema sudbina Iraka, cilj je da se pocisti hriscansko stanovnistvo. Sto nama neko nije pomogao? Jos smo za nagradu i bombardovani. Tek je Jugoslavija bila zrtva rasizma i fasizma, zato se i raspala. Ovi momci, migranti sami nisu krivi, verovatno za Srbiju nisu ni culi nikada u zivotu, a taj ko je za njih uzeo pare i napravio od reci "migranti" biznis, svaku zrtvu ce nositi na svojoj dusi. Samo ljudi, bez straha i panike. Obice se ovo politicarima o glavu, jer ko se vatrom igra od vatre i strada. I gospodin Brnabic ima zenu i dete, zakucace ovi i na njihova vrata. Muslimani, odrasli u Africi, nisu kao ovi evropski ili cak azijski muslimani koji su obrazovani, pa zive zajedno sa nama i dobre su nam komsije. Ovi su ekstremisti, slepi kad je Islam u pitanju, uce se od malih nogu da rukuju oruzjem, Kuran im je sveta knjiga i mrze svakog ko ne prihvata Alaha, tesko ce takve osobe kontrolisati tim prokletim parama kako misle. I opet ce se zeznuti kao sto vec znamo iz istorije. Otvorili su vrata Pakla, i evo sta se desava. Amerikanci, Nemci, Francuzi, Englezi i sve zemlje koje su tamo imale svoje kolonije i koristili taj narod da se bogate su i zasluzile to, ovo je Bozja kazna, samo je problem sto samo neduzni stradaju, a ti politicari ko nojevi, glave u pesak i predji moja brigo na drugoga. Cuvajte se, braco i sestre i drzite zajedno. Ne dozvolite strahu od ovih lelemuda politicara i policije koja nema obraza i casti, da radi po Ustavu i stiti svoje gradjane. Bozje Pravo i Zakon je ionako iznad svih njih. Ko se cuva, cuva svoju Zemlju i cuva svoje bliznje i Bog ga cuva. Ove izdajice, prodane duse, parazite i agresore, ostavice na mukama u svojim bednim zemaljskim zivotima, a posle smrti, vise nikada nece imati priliku za spasenje, posto su imali za zivota svojih drugih sansi i prilike da uspostave stabilnost i mir. A mi cemo uzivati u duhovnom miru i ljubavi, pa bar na onom drugom svetu, koji je vecan, ako vec ne mozemo zbog takvih u ovom prolaznom, zaglupljenom, materijalno zaslepljenom svetu u kome cesto castan i pravedan pozeli da ne bude njegov sastavni deo. Sto bi reko Kalimero "Nepravda, pa to ti je." Pa i ako me ubiju, bar su me resili muke, brige i problema. Sto bi rekao Milton, bolje grob nego rob.

  RS NRS NPrije 2 mjeseci
  • Ne treba biti ni grob ni rob.Svoj na svome I tačka.Sve ostalo je farsa.

   Jovan SnegJovan SnegPrije mjesec
 • hrclubs.info/get/video/qnumn9FlrpbKydw link SRBIN INFO-GOSTI OPRIN I PILIPOVIC DONELI DOKAZ ANA BRNABIC POZIVALA MIGROSE U LONDONU U SRBIJU I SVE IM PONUDILA RVATICA ALI KOD NAS! POGLEDAJTE OBAVEZNO I SIRITE DALJE hrclubs.info/get/video/qnumn9FlrpbKydw

  KIM Nema predajeKIM Nema predajePrije 2 mjeseci
 • Negde -na HRclubs-sam video da Vucic planira da na Beogradu na vodi sazida naj vecu dzamijuu u Evropi ako to uradi dovedite u nju nekoliko praseta pravih mozda i sa krmacom pa da vidite kakva ce reakcija da bude

  Mick KrsticMick KrsticPrije 2 mjeseci
 • Kada migrant izbace kartu "rasist" nadaju se da će svi sagnuti glavu i držati ih kao malo vode na dlanu samo da nebi više rekli "rasist". Oni se sa tom reči u nemačkoj nonstop igraju. Čak nemce "nacistima" zovu. Mnogi migrant su, ne svi, stvarno bezobrazni. Stalno nešto novo traže. Ja Evropu nemogu da razumem. Svi ti migrant neka idu u arapske zemlje. Bliži su jedni drugima po svemu. Ali oni neće jer šta sebi u Evropi mogu da dozvole nebi mogli u arapskim zemljama. Emigrante sve u svoje zemlje treba vratiti, ili povezati se sa sigurnim arapskim zemljama pa neka idu tamo. Mađarska je pametno uradila kada je granice zatvorila. Svako ko se od migranata ne ponaša dostojno ODMAH napolje.

  zaklina loncareviczaklina loncarevicPrije 2 mjeseci
 • Odmah proterati ne vladine organizacije i posebno migrante dzihadiste !!!

  Dragan MilosavljevićDragan MilosavljevićPrije 2 mjeseci
 • Ne znam samo kome ovo pričate,nažalost gluvonemom,pasivnom,plašljivom narodu.Pa samo po tom pitanju narod je trebao da ustane pogotovo kad je rekao da mi više pravimo prekršaja od njih.Nema od toga ništa dok su oni na vlasti i dok narod to ukapira mi će mo nestati da ovih prostora.

  Neša JaderaNeša JaderaPrije 2 mjeseci
 • Све је то могуће јер већина Срба подржава њихово насељавање!!

  Стефан СтефанСтефан СтефанPrije 2 mjeseci
  • Kojih Srba?Onih starijih od 60 ili onih starijih od 70.Srbija je za malo,najveći gerontološki centar na svetu.Pa,jebo te,gde još penzioneri rade za platu?Možda negde malo honotarišu,ali za redovnu platu I redovno radno vreme,još nisam čuo.

   Jovan SnegJovan SnegPrije mjesec
 • Merkelova planira 100 hiljade da vrati u srbiji ili

  Dejan MarkovicDejan MarkovicPrije 2 mjeseci
 • Koje gluposti pise ovaj voditelj Popovic ovde, kao on bi rekao migrantima da ne mogu tako da se ponasaju i da ovde nema serijata. Tako i ovaj gost odgovara. Gde srljate bre, nisu ovde tema serijat i njihove zene, koje po celom svetu i u Nemackoj tako zive, a sad cete ih vi prevaspitati, kao sto su i Nemci mislili. Koga to sve zanima. Vasa je obaveza i duznost da pozovote gradjane na demonstracije da se migrante transportuju sto pre, da ne dozivimo sudbinu francuza itd. Inace ce oni vas brzo prevaspitati uz svesrdnu pomoc Vucica siptara!

  KIM Nema predajeKIM Nema predajePrije 2 mjeseci
  • Neće.Ne boj se.Nikoga oni.neće prevaspitati.Treba dobro da razmisle gde su.Došli su u zemlju gde su ljudi izgubili sebe.Nema jake vere,nema.ideje,nema novca,nema dece...Ništa.Ako bilo šta pokušaju,praviće amere od blata.Platiće ceh za ratove,stradanja,bedu,lične frustracije...Da imaju makar malo mozga u tintarama obilazili bi Srbiju u širokom luku.Čekaj kad.naši počnu da ih pljačkaju.Puni su kao brodovi I još im daju.Tek će da bude zabavno.Samo polako.Strpljenje I zdrav razum.Žurba nikome nije dobro donela.Jebi ga.Ovo je igra živaca,a mi smo kratkog fitilja.

   Jovan SnegJovan SnegPrije mjesec
 • ZNACI NENAD KOVACEVIC I VLADIMIR CUCIC I RADOS DJUROVIC SU TI BAJNI RODOLJUBI KOJI RADAE ZA NVO! A OVAJ RADOS DJUROVIC JE CAK DAVAO INSTRUKCIJE KAKO TREBA MIGRANTI DA SE PONASAJU JER SU POCELE NARODNE PATROLE DA IH KONTROLICU I ONDA IM DAVAO PRAVNE SAVETE! ZATO BI TREBALO NAJPRE NJIH TROJICU NOKAUTIRATI DA VIDE KAKO TO IZGLEDA KAD DOBIJES BATINE! PA NEK SE ONDA LECE I RADE ZA NJIH!

  KIM Nema predajeKIM Nema predajePrije 2 mjeseci
 • cuj voditelja kaze da se dotaknemo "malo" te price oko nevladinih organizacija! E dok se ti neceg dotaknes, jer samo kruzis ko kisa oko Kragujevca, mnogi ce popiti batine nezasluzeno

  KIM Nema predajeKIM Nema predajePrije 2 mjeseci
 • Stvarno dokle cete da dolazite na takve programe i onda kada treba da kazete kako se finansiraju nevaldine organizacije, umesto da kazete konacno otvoreno i direktno, ovaj proguta sta je hteo da kaze. Bojis se covece ne vladinih organizacija. GUKNITE KONACNO PAMETNJAKOVICI NISTE DOSLI NA KAFU! SUTRA CE NECIJE DETE DA STRADA ZBOG NEVALDINIH ORGANIZACIJA A I ONAKO SE DOVOLJNO IZMEDJU SEBE UBIJAMO! SRAM VAS BILO AKO SE VI KAO ODRASLI LJUDI PLASITE DA NARODU KONACNO OTVORITE OCI I USI STA DA RADI MALO DETE KOGA MIGRANT SUTRA PRESRETNE IAKO SU MNOGI DOZIVELI SVASTA I SPASILI SE SRECOM BEZECI U SVOJE KAPIJE ILI NEKIM PUKIM SLUCAJEM:

  KIM Nema predajeKIM Nema predajePrije 2 mjeseci
  • @Milos Đurić извитните на кога сте мислили лажњак? У осталом свако може да пише тамо како се зове, али сада није то битно. А док не сазнамо, погледајте како је АУСТРИЈСКИ МИНИСТАР КИКЛ ДОНЕО ОДЛУКУ ДА СЕ НЕОПОЗИВО НИКО ВИСЕ НЕ МОЖЕ РЕГИСТРОВАТИ ЗА АЗИЛ КОД ЊИХ. А КОД НАС ЈЕ АНА БРНАБИЋ ЗВАНИЧНО У ЛОНДОНУ ПОЗИВАЛА ЧИТАВ СВЕТ ДА ДОЂУ.МЕЂУТИМ ОБОЖАВАОЦИМА АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА СВЕ ЈЕ ТО ПРОМАКЛО ЈЕР ГЛЕДАЈУ САМО ЊЕГОВЕ КАНАЛЕ.

   KIM Nema predajeKIM Nema predajePrije 28 dana
  • 100 puta ponovljeno kako se finansira NVO i onda se pojave ovakvi tipovi koji nemaju hrabrost da pišu sa svog profila nego naprave lažnjak. Sve je jasno.

   Milos ĐurićMilos ĐurićPrije 28 dana
 • Pametni,odmereni I kulturni gosti,steta sto me moze cela Srbija da pogleda ovu emisiju .Medijski mrak ce nam doci glave.Postali smo manjina u nasoj Srbiji,obespravljeni!

  Giorgios SRBELADAGiorgios SRBELADAPrije 2 mjeseci
 • Protjero je Rankovic milion muslimana iz Sandzaka.

  Al EfendicAl EfendicPrije 2 mjeseci
  • A koliko su Turci i njihovi potomci tzv Bošnjaci idr bašibozluk ubili i proćerali hrišćana

   Bo GuBo GuPrije 17 dana
  • Каквих милион муслимана и какав "санџак"?!

   Стефан СтефанСтефан СтефанPrije 2 mjeseci
 • Nek idu u europu kod njih oni ih pomazu

  Black DynomiteBlack DynomitePrije 2 mjeseci
 • Mora utoka raditi

  Black DynomiteBlack DynomitePrije 2 mjeseci
 • Pariz,Nica, Beč,Berlin,Stokholm,Oslo,Belgija.....

  SrbijaSrbijaPrije 2 mjeseci
 • Postovanje ka ovim hrabrim osobama koji govore o drugoj najpogubnijoj stvari po Srbe i Srbiju, nakon fakticke predaje KiM od strane vrha vlasti. Fakticki. Sve izneseno je odavno poznato, a i mnogi se secaju reci predsednika i drugih vazala u vezi djihadista. Raslojeni narod, politicki neobrazovani glasaci, uz veliki broj zlonamernih u Bg i drugim gradovima, gde su sve Drzavne Institucije sns&sps privatizovani, kao i Crkva i SANU umrtvljeni. Nijedan dogovor koje su ove vlasti ikada podpisale je poguban po maticu. Za sve ovo su krivi strani globalisticki domaci namesnici apsolutisti, tacnije po redosledu 'odgovornosti': Aca 90%, Ana 9%, Maja sa 'bivsom' skupstinom - Ivica... Narod je imao sansu da nesto promeni u protektoratu na poslednjim izborima, ali veliki broj politicki nepismenih glasaca nije izasao na izbore i tako je staro-nova vlast opet u apsolutnoj vlasti. Verovatno bi me mnogi vredjali kad bi zavrsio recima da nema ni s od 'suverene' Srbije, i zato se ne moze nista dobro ocekivati. Sto je jos gore, domaca vlast ce uveliko sve vise kaznjavati i maltretirati 'svoj' narod u vezi stvaranja 'novih KiM'...

  DragiDragiPrije 2 mjeseci
 • Treba da se srećete sa nevoljama sa migrantima pa BG su gostoprimljivi.sad vam smetaju onda angažuje mlade da počnu pisati peticiju po Beogradu i uspeti da se vrate odakle su došli.to radite i protiv nevladinih organizacija koje su protiv naše države.ni manjim gradovima i selima netrebaju migranti.neka vam pomognu i ostali građani.drugog načina nema snađite se ili ih potrpajte u kamione sa ceradom vozajte ih do mraka da se odmore.pozdrav.mi smo plaćali nnašu braću u drugim republikama pa sad i njih pa su nam okrenuli leđa.tako nam i treba.

  Olga Popovic PopovicOlga Popovic PopovicPrije 2 mjeseci
 • Oni nisu izbeglice, vec kriminalci najgore vrste.

  Verica CvetkovicVerica CvetkovicPrije 2 mjeseci
 • Prijavila sam građevinskoj inspekciji nelegalni objekat u Dučini koji liči na đzamiju. Dobila sam odgovor da je taj objekat pod zabranom gradnje. Međutim oni to nesmetano rade i već prave kupole na krvnoj konstrukciji.. Znači ni naša crkva koja to zna preko ministra vere a ni lokalna ne preduzima ništa... Daj Bože da ipak pre inače namenu tog objekta u kockarnica kako to u narodu okolnih sela su dali objašnjenje. Žika 30 godišnji doživotni predsednik ćuti... E Srbijo gde ćeš završiti? A Kosmaj je kraj Despota Stefana.. ...

  HoeheraHoeheraPrije 2 mjeseci
 • НВО и Сорошеви плаћеници су највеће зло у Србији. Када НВО орган. у Србији толико воле мигранте, нека их приме по кућама/јако добро живе од Сорошевог новца/, нека их госте

  Nada LatinovicNada LatinovicPrije 2 mjeseci
  • Nada Latinovic, hrclubs.info/get/video/qnumn9FlrpbKydw pogledajte na Srbin Info kako je Ana Brnabic pozivala migrante da zive kod nas i sve im nudila. pozdrav sirite dalje

   KIM Nema predajeKIM Nema predajePrije 2 mjeseci
 • Треба НВО тужити

  Nada LatinovicNada LatinovicPrije 2 mjeseci
  • Ne.Treba uraditi kao Putin.Može.Ali,tabla sa natpisom.Strana plaćenička organizacija.Istaknuta vidno.Ne da.nam vrbuju decu.Zajebavaju klince da im volontiraju,a uzimaju grdnu lovu.Kad im pređeš prag,pare.Ovde glume.ludilo.Moramo edukovati narod.Nema od obećanja ništa.To ponavljati kao mantru.Jebo te,samo ovde kupuju ljude obećanjima.A,ima ona.narodna.Obećanje,ludom radovanje.

   Jovan SnegJovan SnegPrije mjesec
 • SAMOSE PITAM ZASTOCE TOLIKI MIGRANTI U SRBIJI A NASA OMLADINA NAS POTOMAK ODE U DRUGE DRZAVE MIGRANTI DOBIJU SVE ZA 10 GODINA TRAZICE ONI DRZAVU

  Stanojka MaticStanojka MaticPrije 2 mjeseci
  • Uzeo je Vučić pare od Soroša.

   Luka PopovicLuka PopovicPrije 2 mjeseci
 • Jednu stvar shvatite migranti sa Istoka niti se privikavaju na drugu kulturu i mentalitet, vec namecu svoju kulturu i mentalitet domacem stanovnistvu.Tako je na Zapadu. Samo sto ovdje na Zapadu ne smiju da prave nerede.

  Milena GrguricMilena GrguricPrije 2 mjeseci
 • Hitna podrska i pomoc Patrolama !!!, a ovi ostatci od, tzv, vojske, na nepostojecu granicu, da postave minska polja (Dejan Lucic predvideo i najavio !!!). "Nova ( Ne)normalnost.

  charlie parkercharlie parkerPrije 2 mjeseci
 • Razgovarao sam sa jednim epidemiologom koji nije u sistemu. Iskreno meni je bilo cudno da treci pik prvog talasa bude najveci i to ubedljivo pa sam ga pitao sta kaze njegova nauka jel to moguce? On je reko da je apsolutno nemoguce da treci pik bude toliko ubedljivo najveci. Apsolutno nemoguce sa naucne strane. Dakle zakljucak je da namerno laziraju broj obolelih. Ili su dobili / kupili testove koji daju takve lazne rezultate. Pa zasto satanisti na vrhu satanistickog tajnog novog svetskog poretka zele da prikazu kako je korona podivljala??? Nemam podatke i realan dokaz ali imam razmisljanje. Obzirom da je cela evropa u tom nelogicvnom najvecem piku a da su 80% evropske drzave krenule sa zatvaranjem i policijskim satima i sa zatvaranjem malih preduzeca tipa teretane, pozorista, kafana, diskoteka, itd to je znak da zele da uniste privredu i okonomiju i da se izazove ekonomska ogromna kriza. Samo je neshvatljivo kako Vucic se jos nije povinovao tom naredjenju ili jos nije dobio izricitu direktivu od svojih gazdi, videcemo jos ima vremena do nove godine. I jos nesto cu vam reci nije krizni stab taj koji slusa vucica vec vucic slusa krizni stab. Krizni stab direktno dobija naredjenja ne od Vucica vec od satanista iz svetske zdravstvene organizacije. Sta mislite zasto je ona plava spodoba usla u vladu i ni manje ni vise nego dobila odma ministarsko mesto? mislite da je to vuciceva ideja?? Neeee varate se ona je to dosla jer je vucicu naredjeno da je tu postavi. A ona je tu dosla ne da donosi neka svoja resenja i da bude nezavisna u odlukama ili da slusa vucica vec da SLUSA NOVI SVETSKI POREDAK!!! Dakle ona je tu kako bi donosila zakone koje narede satanisti. Sta mislite zasto je Vucic orocio ovu vladu i skupstinu??? Pa zato sto je cak i on koliko god da je zao i los covek ipak video jos vece zlo koje je vece i od njega samog. Dakle viseo je sve sta ova skupstina treba da dodnese koje zakone i zli vucic je video jos vece zlo i do njega samog. A kakve se to zle stvari spremaju Srbiji sa ovakvim vojnicima novog svetskog poretka u vidu zena u vladi srbije danas? 1. Kruna i prva stvar je da satanisti zele da promene ustav srbije i da ubace da kosovo nije sastavni deo Srbije 2. Zele sve zakone da proguraju kroz skupstinu a koji ce biti inicirani od nevladinih organizacija koje finansira soros. naravno i do sada su te proklet satanisticke nevladine organizacije donosile mnoge zakone u srbiji ali sad ce jos vise i JOS GORE ZAKONE DA PROGURAJU 3. Obavezna vakcinacija svih po srbiji i mladih i starih i slobodnih i robova (citaj i poznatih javnih licnosti i obicne sirotinje) 4. Ukidanje pairnog niovca ili bar ogranicavanje koliko se moze potrositi novac u kesu. Tipa ne moze kupovina veca od 500 evra u kesu ili slicno kao u makedoniji. 5. Zakon da ko ne primi vakcinu ne moze preko granice, ne moze da radi u sluzbi, ne moze da ima neka prava po zakonu, na primer ne moze da ostvari neka socijalna davanja, da overi zdravstvenu, da ima dozvolu za automobil, da se leci na teret drzave i slicno 6. Da se ogranici radjanje dece. Znaci da jedan covek ili jedna zena sme da ima samo jedno dete. 7. Donece se zakon da porodica koja nema primanja do odredjenog nivoa oduzimace im se deca. Dakle sprema nam se sve gore i gore stvari i sve veca uskracivanja sloboda i sve veca porobljavanja. To ce raditi na svim frontovima zakonskim. Svet koji smo poznavali pre korone vise nikad se nece vratiti. Oni zele takvo resetovanje i tu novu normalnost. A ta nova normalnost nije normalnost vec nenormalnost. Jer ukidanje sloboda ljudima nije normalno vec je nenormalno. A sta nam je ciniti ?? Kako da se borimo za svoju slobodu? JEDNOSTAVNO, SVI BACIMO SVE NASE LICNE DOKUMENTE. JER KAD BAR 30% LJUDI BACI SVOJE LICNE DOKUMENTE I IZADJE IZ SISTEMA MOMENTALNO SISTEM PADA KAO KULA OD KARATA. Jedino to sto daje legitimitet ovakvom zlom sistemu je taj sto su ljudi u njemu i daju mu legitimitet posedovanjem licnih dokumenata. Onog trenutka kad bacite svoje licvne dokumente bukvalno tog trenutka ste se oslobodili svih okova i sistem pada. kako ce te ziveti bez licnih dokumenata? pa lepo kao AMISI u americi. Znaci i oni nemaju licne dokumente, ne podlezu mnogim zakonima amerike, niko se ne vakcinise i niko nema prava da ih prisiljava za to. Oni imaju svoje skolstvo, svoj nacin zivota i spoljni svet nema prava da ih menja. Oni su pa takoreci drzava za sebe, drzava u drzavi ali ne teritorijalno vec po nacinu zivota i pravima. Eto tako ce mo i mi koji ne zelimo licne dokumente zbog prigovora savesti. Ali da bi smo se izborili da ziovimo onako kako mi zelimo a ne kako nam namece novi svetski poredak i vucic moramo biti u odredjenom broju. Znaci bar 30% gradjana srbije mora da nam se pridruzi. Svako ko zeli da bude Srpski AMIS neka me kontaktira pa da se organizujemo i da se izborimo da se oslobodimo mnogih zakona koji nas cine robovima.

  MancicMancicPrije 2 mjeseci
  • Naravno.Svaki sledeći talas bi trebao biti sve slabiji.Ako ništa drugo,već postoji određeni broj imunih.Kuga je harala,ali je vremenom postajala sve slabija.Na Madagaskaru hara I danas,I umiru ljudi.U Evropi je nema.Zašto?Zato što su današnji evropljani potomci onih koji su imuni na kugu.To se dešava kad je prirodni virus u pitanju.Kad ga negde zbućkaju,mogu da ga doziraju po potrebi.Tamo malo,tamo malo više.Klasičan biološki rat.

   Jovan SnegJovan SnegPrije 25 dana
  • Tako je brate živa istina. Slava Bogu i njegovom sinu Isusu Hristu! Amin

   цар делијацар делијаPrije 26 dana
  • Koji novi svetski poredak?Čisto sranje.Šta je sa preko dve milijarde Kineza I Indusa.Tamo,mrka kapa.Dodvoravanje nas dovodi tu gde jesmo.Mogao je I Vučko reći kao Orban.Mi smo tradicionalna,pravoslavna zemlja I migranti nisu dobrodošli.Gruneš žicu I tačka.Eeee...

   Jovan SnegJovan SnegPrije mjesec
  • E gospodine mnogo lepu zelju imate i ja se u potpunosti slazem sa vama ali gledam ovaj komentar ste pisali pise ovde pre jedan dan a imate samo jedan lajk i od mene jedan to je sve ukupno dva.Glefajuci po tome tesko da cete uraditi nesto.Inace iseja vam je za desetku.Daj Boze videcemo.Zelim vam da vas predlog u potpunosti uspe.Pozdrav.

   slavica bogdanovicslavica bogdanovicPrije 2 mjeseci
 • Ma koje bre zene po kampovima, ako ih i ima mogu se nabrojati na prste jedne ruke. To su sve zdravi,pravi, vojno obuceni momci spremni za borbu, znas koliko se njima radi u Evropi pa hrle tamo zbog posla...

  TheCecanbgdTheCecanbgdPrije 2 mjeseci
  • Te što jesu u kampovima tih 1% siluju i tuku.

   Luka PopovicLuka PopovicPrije 2 mjeseci
 • Radila sam sa migrantima u Canadi I naravno mnogo iz srbije I celog Balkana, I jedino sta mogu reci secam se tih ljudi I .puno somalijaca its I cudno I mi smo u svetu ostali a bilo mnogo ilegalno usli preko amerike itd a vi sta pricate ,meni ne neprijatno slusati vas iz perspective nekog koji je nekoliko godina radio sa tim ljudima ali svi ti ljudi su zeleli ostati Ineki su imali status izbeglica pokrivenih zena itd auuu ljudi zamislite ako opet krene pa.mozda i vi krenite sa njima a i opet pravite zgrade koje su zvali beigradjanke ,toliko bilo beogradjana u Torontu. auuu ipak ste vi neki drugi srbi nego ja I slicni meni,pozz iz Toronta, auuuuuu, la zatvorite se kao Severna koreja

  Ljiljana KlajicLjiljana KlajicPrije 2 mjeseci
  • @Ljiljana Klajic I da dodam.Pare su pare.Ne piše. čije su.I da.Ispostavilo se da su komunisti jedini ljudi sa mudima.Zato,više poštovanja kad pričate o njima.Nisam bio komunista,ali me je život naučio.

   Jovan SnegJovan SnegPrije mjesec
  • @Ljiljana Klajic Iznenadićeš se.Tata je pokojni već tri decenije.Imam malo više godina.Imao sam petlju ostati ovde,za razliku od onih sličnih tebi.Usrali ste se od rata,od Slobe od samih sebe.Pobegli ste I sad mi palamudiš o izbeglicama I.ljudskim pravima.Kako vas bre,više nije sramota.Šta je sa vama preko bare?Nema demokratije ni tamo.Eto,malo je srećnija okolnost što ste beli,pa vas kako tako prihvataju.Video sam svašta I čuo svašta.Što bi rekao Đole,dosta dima je kroz mene prošlo.Savremenik sam svih balkanskih eksperimenata.Od Jugoslavije do naseljavanja talibana.I što je najvažnije,još uvek sam tu.Što ono reče starina Novak.Kadar stići I uteći I na strašnom mestu postajati.Bori se za izbeglička prava u Kanadi.Pusti mučenu Srbiju na miru.Mogu samo zamisliti gomilu lepih reči izrečenih na račun Srbije u zamenu za kanadsku vizu.Zato nemoj pričati bajke.Poštujem one koji odu.Razlozi me ne zanimaju.Ali poštujte I vi one koji su ovde I nemaju nameru da odu negde.Niti ste bolji,niti pametniji.Sve je stvar lične odluke.Ali,ne kaže narod bez veze.Što čovek dublje potone,dalje odlazi.

   Jovan SnegJovan SnegPrije mjesec
  • @Ljiljana Klajic Vidi.Nije džamija problem.Poznajem dosta domaćih muslimana I skroz su ok.Ali,oni su rođeni ovde.Razlika,drastična.Žive po našim zakonima,plaćaju porez,rade...Ovo su neki drugi ljudi.Od davno ne delim ljude prema religiji već prema mestu rođenja.Geografija više određuje ljude od vere.

   Jovan SnegJovan SnegPrije mjesec
  • @Jovan Sneg naravno da a ko tebe hahaha,mama I tata ,haha komunisticke pare,haha

   Ljiljana KlajicLjiljana KlajicPrije mjesec
  • I tebe Soroš plaća.Sviraj tamo u Torontu I ne pričaj bajke.Nema nas sto miliona da preplavimo svet.

   Jovan SnegJovan SnegPrije mjesec
 • Tesko nama narode

  Ljiljana VukanovicLjiljana VukanovicPrije 2 mjeseci
 • Tacno niste ih vi pozvali ali ste uzeli pare za njih iz EU

  Serif KurbegovicSerif KurbegovicPrije 2 mjeseci
  • E serife mnogo ti je glup komentar Ko je uzeo pare Svasta.

   slavica bogdanovicslavica bogdanovicPrije 2 mjeseci
  • Nismo MI nego korumpirani političari, pa sad i kod vas zbog Izetbegovića siluju po Bihaću.

   Luka PopovicLuka PopovicPrije 2 mjeseci
 • Pa malo li je 4 i po hiljade bitangi

  ВераВераPrije 2 mjeseci
 • Ja sam za da se vrate emigranti da nebi bilimi u problemu. Kako u Madarskoj zabranjenu ulazak emigranta. Mi smo znaci budale

  Snezana MomirovicSnezana MomirovicPrije 2 mjeseci
  • ORBAN JE U PRAVU. NEDA NIJEDNOM DA UDZE U MADARSKU. EVROPA GA JE KRITIKOVALA ALI NEMOGU MU NISTA .ON JE U PRAVU. TSKO JE TREBALA I SRBIJA I OSTALI .

   Ljubica KaracicBLjubica KaracicBPrije 2 mjeseci
 • Prvo treba smeniti vlast a posle proterati nazovi izbeglice a u stvari narkomane i najveci sljam koji moze da dodje otuda ili su i sami ptoterani iz svojih zemalja a do tada narode naoruzavaj se i brani se kakav zakon kakva cuda oni mogu sve a mi ne smemo nista oko za oko zub za zub

  Milan 78Milan 78Prije 2 mjeseci
 • Đorđević , ŠUGA !

  Ja AdutJa AdutPrije 2 mjeseci
 • Ma koj će nam moj ta gadurija smrdljiva !

  Ja AdutJa AdutPrije 2 mjeseci
 • U francuskoj izveli vojsku na ulice

  branislava Babovicbranislava BabovicPrije 2 mjeseci
 • Organizujte peticiju onda ce parlament morati o tome da raspravlja. Pozdrav.

  Lela MilosevicLela MilosevicPrije 2 mjeseci
  • Ma kakva peticija....naoružajte se i koljite bez opraštanja.

   Ivan PetrovicIvan PetrovicPrije 2 mjeseci
 • Zasto pominjete zene pa stalno naglasavate da dolaze samo mladi muskarci. Zalite se svojim vlastima jer:,, SIGURNA SAM DA ZNATE DA IM NIJE CILJ SRBIJA,, VLAST PRITISNITE DA IH VRATE U MATICNE DRZAVE I PROBLEM RIJESEN.

  Halilovic IzetaHalilovic IzetaPrije 2 mjeseci
  • Zato što su 99% muškarci, a pojavi se po neka žena jel sad možeš da razumeš ili si previše glupa?

   Milos ĐurićMilos ĐurićPrije 28 dana
  • Nasi ljudi rade za 200 evra od juta do mraka i opet nemaju da se dovoljno najedu hleba e ali zato ce izbeglicama sve da se da i nece raditi nikad nigde.E STBIJO DOKLE SI DOSLA

   slavica bogdanovicslavica bogdanovicPrije 2 mjeseci
  • Ne mogu da ih posalju nazad u maticne drzave jer se smatraju izbeglicama i po medjunarodnom zakonu njih niko ne moze da vrati, dok se ne dokaze da nisu izbeglice ili da su teroristi i da su nepodobni.

   Verica CvetkovicVerica CvetkovicPrije 2 mjeseci
  • Koliko znam u bihacu i v.kladusi se godinama bune protiv migranata i vlasti nista ne preduzimaju vec ovi pristizu u sve vecem broju

   branislava Babovicbranislava BabovicPrije 2 mjeseci
  • @branislava Babovic Navela sam da insistirate od svojih vlasti jer poznato je da su tu samo uz njihovo dopustenje. I u BiH nije drugacije cak i masovnije. I mi smo protiv masovnog dolaska. Kod nas ima mnogo onih sa drugi podrucja Blis. Istoka i sa parama koji pokupovase sve sto valja u okolinama gradova i firme raznorazne otvaraju a nigdje radnih mjesta i drzavljanstva dobijaju. Ali opet se ne usudujem i pomisliti bilo sta sto izjavljuju da bi uradila. Samo je Bog taj koji kaznjava i nagraduje.

   Halilovic IzetaHalilovic IzetaPrije 2 mjeseci
 • Пронаћи адресе невладиних организација, у ствари то су владине организације и то Александра Вучића, који је пре два месеца рекао на ТВ Прва да смо ми пријатељска земља и да нико не сме да дира мигранте, а Народне патроле назвао ФАШИСТИМА И ЈОШ ЗАРЕЖАО ОНАКО КАО БЕСАН ПАС! АНА БРНАБИЋ КОЈА ЈЕ ПРИЛИКОМ ЊЕНОГ БОРАВКА У ЛОНДОНУ, КО ЗНА КОЛИКО ПУТА ЈЕ ТАМО БИЛА ПОЗВАЛА МИГРАНТЕ ДА СЕ НАСЕЛЕ КОД НАС И ОБЕЋАЛА ИМ СВЕ! АЛЕКСАНДРА ВУЛИН КОЈИ ТЕРА ВОЈСКУ ДА СЕ О ЊИМА БРИНЕ А ОН ДОБИЈА СТАНОВЕ ОД МИГРАНТСКИХ ОРГАНИЗАЦИЈА. ПОЗОВИТЕ КОД ВОЈСКЕ И ПИТАЈТЕ ЗАШТО НАМ ДОВОДЕ МИГРАНТЕ И ДОБИЋЕТЕ ОДГОВОР ДА ОНИ НЕМАЈУ НИШТА СА ТИМ НЕГО МИНИСТАРСТВО ЗА СОЦИЈАЛНА ПИТАЊА И ОНАЈ ЦИГУЛИГУ ЂОРЂЕВИЋ, ЗОРАНА МИХАЈЛОВИЋ КРАДЕ ПАРЕ ОД ПУТЕВА И ГРАДИ МИГРАЦИОНЕ ЦЕНТРЕ СА СЕМОМ ФАБРИЦИЈЕМ. СВАКЕ НЕДЕЉЕ СЕ ДОДЕЉУЈУ КЉУЧЕВИ У РУКЕ МИГРАНТИМА И ЈОШ ИМ КАЖЕ ВИ СТЕ НАША БУДУЋНОСТ. ЗАТО ПЛАКАТЕ У РУКЕ И ТРАЖИТЕ ОСТАВКУ ОВИХ ЛУДАКА ИНАЧЕ ЋЕ НАС МИГРАНТИ УБИЈАТИ КАО И У ФРАНЦУСКОЈ!

  KIM Nema predajeKIM Nema predajePrije 2 mjeseci
  • Auuu mamicu im hostaplersku IZDAJICEEEE RODA SVOGA.

   slavica bogdanovicslavica bogdanovicPrije 2 mjeseci
 • NISU KRIVE IZBEGLICE, KRIVA JE NASA VLAST. SRBIJA NIJE NJIHOV CILJ, PROTIVNO NJIHOVIM IZBORIMA I PLANOVIMA OVDE SE ZAUSTAVLJAJU KAKO BI IH PROTIV NJIHOVOJ VOLJI OVDE TRAJNO NASTANILI. ZAMISLITE SEBE DA STE IZABRALI I PLATILI LETOVANJE U GRČKU, A NA PUTU VAS POLICIJA SKRENE U ALBANIJE I PROVEDETE ODMOR U NEKOJ PRLJAVOJ BIRTIJI GDE STE NEPOŽELJNI NJIMA I ONI VAMA. JOŠ ŠTO PUTA JETEŽE NJIMA, ODMOR TRAJE KRATKO A NJIHOVO MUČENJE VEČITO. KADA TOME DODAMO DA MI NEMAMO NI STRUČNJAKE NI ISKUSTVO SA IZBEGLICAMA, ONDA NIJE NI ČUDO ŠTA SE SVE DEŠAVA. U EX JUGOSLAVIJI NIKO NIJE DOLAZIO U AZIL IZ TAKVE ZEMLJE SE SAMO BEZALO KAO I U VREME MILOŠEVIĆA DO DANAS. TIM LJUDIMA TRGUJE PRE SVEGA EU:AKO IMAJU DOBRE DIPLOME, INTELIGENCIJU ILI NOVAC ONI IH UZIMAJU, A OSTATAK ŠTO JE PO NJIMA NEPOŽELJNO OSTAVLJAJU OVDE ILI ĆE CAK NAM I VRATITI TAKVE. TAKO SU UZELI I NAŠE ZNANJE JER NA ZAPADU ŠKOLOVANJE SE PRIVATNO PLACA I SKUPO JE, DOBAR STRUČNJAK KOŠTA I DO POLA MILIONA EURA A ONI IH DOBIJU BADAVA. IZBEGLICE SU NESRETNI I ŽRTVE OVDE, SAMO PROFITIRA VELEIZDAJNICKA VLAST KOJA JE DEO TE TRGOVINE RADECI ZA NAŠE NEPRIJATELJE I PROTIV SRBIJE A ONDA GURAJU NAS KAO NESRETAN NAROD U SUKOB SA NESRETNIM IZBEGLICAMA. NAROD TREBA DA ISKAŽE SVOJ BES PREMA NAŠIM VLASTIMA A NE PREMA NEPOZELJNIM IZBEGLICAMA KOJI IMAJU MEDJUNARODNI ZAŠTITU.

  Milan StanicMilan StanicPrije 2 mjeseci
  • @slavica bogdanovic No plizovi.

   Jovan SnegJovan SnegPrije mjesec
  • Pogledajte Gadafijev govor.Libija je bila zadnja odbrana zapada.Držali su preko pet miliona stranaca.Posledice?Osete se još kako.Boli uvo zapadnjake za talibane.Oni vuku libijsku naftu.Gologuzanima migranti.Šta tu nije jasno?

   Jovan SnegJovan SnegPrije mjesec
  • Шта када срушимо власт?! Хоће ли онда ови мигранти магично нестати или остају овде?!

   Стефан СтефанСтефан СтефанPrije 2 mjeseci
  • Eno sinoc po becu haos napravise...ubijali su i civile na ulici

   branislava Babovicbranislava BabovicPrije 2 mjeseci
  • Nije bas tako oni nesrecne zrtve .Mene intreresuje zasto mrze nas zasto kradu siluju ubijaju sto je meni vrlo vrlo cudno NAPADAJU LJUDE BEZ RAZLOGA da ne nabrajam orimere svuda po svetu.Bezobrazni su bre.Zasto nisu zahvalni za sve .I pitanje na kraju nisi ni pomenuo da je to dobro uvezbana i odabrana muslimanska vojska koja je po Bosni KLALA NASE LJUDE SRBE..Nemojte ljudi niko bre nije lud stalno neka opravdanja za njih muka mi je To su bezobrazni prljavi lenji divaljaci i tacka.

   slavica bogdanovicslavica bogdanovicPrije 2 mjeseci
 • kad pocinjete da ih sredjujete recite im : " nista licno ,ovo je samo biznis !" tako se skida element rasizma... migranti NIKAD nece shvatiti dok ih se ne pocne smaknjivati ... nekolicina smaknutih i nestace ko rukom odneseni ... moze i prebijanje ali masovno jer oni trpe batine dok prodju tursku ,afganistan,pakistan

  miro ymiro yPrije 2 mjeseci
 • Nije srpski narod uzeo stotine miliona da pusti migrante, nego Vučić! Liferovaćemo ih iz Srbije! A vi gospodo, preuzmite nešto,ne ulivate povjerenje. .

  Irena MalperaIrena MalperaPrije 2 mjeseci
  • Нећемо их лиферовати јер већина Срба подржава насељавање миграната!!

   Стефан СтефанСтефан СтефанPrije 2 mjeseci
 • Не дао Бог да мене,моју породицу или ближње,вербално или физички нападне мигрант(муџахедин) онда ће бити крви до колена!Сви они домаћи издајници који су узели огроман новац да прихвате и населе муџахедине у Србију,имају рок да их голим рукама депортују из Србије,а онда ће им се судити за злочин велеиздаје.Где год се осврнеш можеш само видети арапе и црнце.Шта је бре ово људи?Ја у таквој земљи нећу да живим!Да се ја осећам угрожено у својој земљи Србији због терориста,е тај филм неће нико гледати.Деси ли се,да неки арап или црнац нападне мене или моју породицу у сопственој земљи,река крви ће протећи!Ја никог не угрожавам у туђој земљи,па стога нећу дозволити да дивљи туђин хара Србијом и при томе угрожава мој и живот мојих суграђана.Поздрав за српског родољуба Г.Драгана Пилиповића и другог госта у студију.Стоп мигрантима (муџахединима)!Сви на улице!

  Српски национални покретСрпски национални покретPrije 2 mjeseci
  • @Dejan Vasić Pa ti napravi da su svi Srbi kao ova nasa vlast, a to nije tacno.Jeste da se ovi guraju u dupeta zapadnjacima pa boje zgrade i mostove u njihove zastave sto je po meni neverovatna glupost.

   Strasnilo 2016Strasnilo 2016Prije 2 mjeseci
  • hrclubs.info/get/video/qnumn9FlrpbKydw Srbin Info, ode su gosti Oprin i Pilipovic doneli dokaze kako je Ana Brnabic pozivala teroriste da zive kod nas i sve im nudila. I to na onom njenom hrvatskom engleskom. Sirite dalje, pa svi u Skupstinu.

   KIM Nema predajeKIM Nema predajePrije 2 mjeseci
  • ne lupaj...migranti su srbijanski DNK rodjaci

   loto 2loto 2Prije 2 mjeseci
  • Da, istina, stalno se traju negdje, nikako mi to nije jasno

   HELESPONTifyHELESPONTifyPrije 2 mjeseci
  • @HELESPONTify Srbin je teško govno u prevodu,medjusobno se mrzimo a što volimo da ližemo tudje guzice tu smo šampioni,izjave kao Francuska ima velikog prijatelja u Srbiji a niko nas nije pitao za zdravlje sami se namećemo i trpamo ili zastave Nemačke i Austrije na mostovima dovoljno govori kakva smo bagra,govori da smo brzo zaboravili malu Milicu iz Batajnice,trudnu Nišlijku ubijenu kasetnom bombom i hiljade drugih nedužnih civila koji su zverski pobijeni,sram te bilo Srbijo,nastavi i dalje da ližeš guzice to ti očigledno najbolje ide!

   Dejan VasićDejan VasićPrije 2 mjeseci
 • Sve sam to vidio 2014 u Banji Koviljaci...kada mi je supruga.bila na terapijama..haos...razbio mi je migrant glavom staklo na autu...policija.mi kaze nemocni smo...sve se tada vidilo u malom sta sledi.....

  Dragan RisticDragan RisticPrije 2 mjeseci
  • @KIM Nema predaje E to mene plasi koliko su losi kao ljudi rekla sam to su poremeceni ludaci.Gledala sam nekoliko snimaka gde udare ili bilo kako povrede osobu koja bas nista nije uradila.To je ono naj gore vidi se koliko nas mrze zato ja verujem da bi nas vec sutra sve poklali samo kad bi im to neko dozvolio Strasno je sta nas ceka.Boze kolika mrznja. Od tih ludaka.

   slavica bogdanovicslavica bogdanovicPrije 2 mjeseci
  • Dragan Rsitic, pa kad su ljudi strajkovali tamo negde u Subotici ili ne mogu da se setim, policija je stalaja sa autom ispred migrantskog centa i onako preteci gledao u nase gradjane. Oni se voze autom i njima se ne moze nista desiti, A POLICIJA NISTA NE RADI: A NISU NEMOCNI DA UZMU PLATU OD NARODA! POLICIJA JE POSTALA IZDAJNICKA ZAHVALJUJUCI VUCICU MUSLIJU A STEFANOVIC JE OBJAVIO NA INFO@MUP.gov.rs. ovjavio da se policija delom finansira iz sredstava EU. Pa zasto nisu bili na granici, gde im je mesto. A da brane MIRDITU TU SU JOS KAKO MOCNI-POCKRALI SVI: POLICIJU TREBA TUCI KO MAJMUNE! BANDA POLICIJSKA! NE STITE NI DECU OD SOCIJALNIH CENTROVA! ETO JUCE SU OTELI DETE JEDNOM RATNOM VETERANU I POLICIJA NIJE NISTA PREUZELA A ONDA JE NAZVAO JEDAN GORAN KOJI TAMO STANUJE I PITAO POLICIJU DA LI JE SOCIJALNA SLUZBA IMALA NALOG ZA TO PA JE POLICIJAJAC REKAO NISU IMALI A ONDA SLAGAO DA SU IMALI NALOG OD SUDA! NA LINKU BENJAK ILIJA 22:10:2020 JE ON LICNO OBJAVIO SNIMAK KAKO MIGRANT OPALI JEDNOJ BAKI SAMARCINU I ONA SAMO PADE NA LEDJA! A ZENA JE SAMO SEDELA I PRODAVALA NESTO! USTANAK BRE SVI!

   KIM Nema predajeKIM Nema predajePrije 2 mjeseci
 • A zasto ne pitate ruse koja iskustva imaju sa migrantima

  Vladica MarkovicVladica MarkovicPrije 2 mjeseci
  • Pitali su,, Ruska tajna,,

   Lu dmilaLu dmilaPrije 2 mjeseci
 • Ni i Nova S Vuciceva televizija

  Denny BlagojevichDenny BlagojevichPrije 2 mjeseci
 • Treba da se ujedinimo i borimo protiv svake nepravde

  Berolina StevicBerolina StevicPrije 2 mjeseci
 • Odlicno gosti, pravi srbski rodoljubi, Bog bio sa Srbijom, u velikoj smo opasnosti.

  Verica KojicVerica KojicPrije 2 mjeseci
 • Srusiti sorosevsku vladu, hitno, zabraniti nvo, ili Nas nema.

  Verica KojicVerica KojicPrije 2 mjeseci
 • И пипкају наше девојке ❓❓

  Milicajghuhhngggvbvvbbvnm.bbbvnnkkjjnbbn BelkicMilicajghuhhngggvbvvbbvnm.bbbvnnkkjjnbbn BelkicPrije 2 mjeseci
  • @slavica bogdanovic секу главе сачувај Боже и саклони!

   Milicajghuhhngggvbvvbbvnm.bbbvnnkkjjnbbn BelkicMilicajghuhhngggvbvvbbvnm.bbbvnnkkjjnbbn BelkicPrije 2 mjeseci
  • Можда зато што оне хоће да их мигранти пипкају и много више од тога...

   Стефан СтефанСтефан СтефанPrije 2 mjeseci
  • @Luka Popovic da Luka i ja sam gledala taj snimak kad je migrant bez ikakvog razloga gurnuo devojku niz stepenice.To mi se bas urezalo u secanje.Ti ljudi su puni mrznje i mnogo mnogo opasni.Cuvajte se od poremeceni ludaka.

   slavica bogdanovicslavica bogdanovicPrije 2 mjeseci
  • @Luka Popovic невероватно 🙅🙅🙅😱😱😵😵😣😣😦😦😯😯😯😬

   Milicajghuhhngggvbvvbbvnm.bbbvnnkkjjnbbn BelkicMilicajghuhhngggvbvvbbvnm.bbbvnnkkjjnbbn BelkicPrije 2 mjeseci
  • Da samo pipkaju, bacaju sa stepenica, tuku, siluju. Ne boje se policije, jer znaju da neće da ih diraju.

   Luka PopovicLuka PopovicPrije 2 mjeseci
 • Ја сам расиста и не волим муслимане ! И шта сад ?!

  Mediocris TenebrisMediocris TenebrisPrije 2 mjeseci
  • @Mira Jolic ма Бог чува Србе. Свако добро.

   Mediocris TenebrisMediocris TenebrisPrije 21 dan
  • @Mediocris Tenebris Draga moja naravno da ja najviše volim moj narod i moju veru.Nije mi svejedno kad čujem da Arapi dolaze kod nas.Kroz cellu istoriju je bilo migracija.Gde su naši Srbi završili do Sent Andreje u Mađarskoj pod Arsenijem Čarnojevićem.Nije im bilo lako i ako su došli u hrišćansku zemlju.Poenta u tome je da nam Bog da snage da izdržim ono što ne možemo da promenimo.Tebi svako dobro od Gospoda.

   Mira JolicMira JolicPrije 22 dana
  • @Mira Jolic морал и етика нису духовност то сте у праву. Да би човек достигао исту треба му доста одважности и смелости. Није свако довољно храбар да се препусти Божијем вођству. Ја лично нисам читала Библију нити било које списе/ што не значи да ме не занима и да у будуће нећу, али не могу да се сложим са онима који Веру у Бога повезују са религијом и са тим институцијама- црквама, џамијама... Религија је идеална за манипулацију !Ја лично нисам за то расно мешање као ни за то да се муслимани шире тамо где им место није. Велике су то разлике баш моралне и мислим да свако треба да живи тамо где се родио. Не може један Алжирац који је екстремни верник, да буде добар комшија. Свака част сваком али не бих рекла да их је Бог тек онако ставио тамо у пустињу. Ја не могу да љубим ближњег свог који нарушава моју слободу и не могу да прихватим екстремисте, ма које вере они били. Нека ми Бог опрости ако може ако не може ништа, али ја просто не желим да по Србији гледам те црнопуте муслимане. И ако Бог нешто не предузме да нам помогне, онда ћемо морати да узмемо мач у руке, па макар и од њега страдали. Бог нам је дао слободу која краси човека, па за исту вреди и умрети. Поздрав.

   Mediocris TenebrisMediocris TenebrisPrije 22 dana
  • @Mediocris Tenebris Nije Bog pisao svete knjige,pisali su ih ljudi nadahnuti duhom Božjim i promislom Božjim.Ljudi verujući takođe i oni neverujući su grešni.Mi samo težimo da budemo hrišćani.Moralnost i etičnost nije jednako duhovnost.Tebi svakako svako dobro od Gospoda.

   Mira JolicMira JolicPrije 24 dana
  • @Mira Jolic па ја нисам изјавила да их мрзим већ да их не волим, велика је то разлика !

   Mediocris TenebrisMediocris TenebrisPrije 24 dana
 • Какве бре жене овде У Обреновцу само мужјаци већ десет година 👋👋из Обреновца

  Milicajghuhhngggvbvvbbvnm.bbbvnnkkjjnbbn BelkicMilicajghuhhngggvbvvbbvnm.bbbvnnkkjjnbbn BelkicPrije 2 mjeseci
  • I u BiH su samo muski migranti. Sramota koliko lazu u emisiji lazuci ovo za zene.

   Cupe CupavaCupe CupavaPrije 2 mjeseci
  • Ha ha nisu muskarci samo muzjaci.

   slavica bogdanovicslavica bogdanovicPrije 2 mjeseci
 • Вратити те људе У своје У своје земље па нек се кољу 5-6 авиона па назад шта смо ми Богу згешили све најгоре код нас ми немамо никакве обавезе према њима ко то лаже ✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️

  Milicajghuhhngggvbvvbbvnm.bbbvnnkkjjnbbn BelkicMilicajghuhhngggvbvvbbvnm.bbbvnnkkjjnbbn BelkicPrije 2 mjeseci
  • @DZH da i ja delim tvoje mišljenje i za toga stoji judeomasoni i kripto jevreji jezuiti

   цар делијацар делијаPrije 26 dana
  • prije bi oni dosli nazad nego oni avioni koji bi ih odvezli u maticne zemlje , oni su odlucili naseliti osvojiti zapad i islamizovati ga svim sredstvima , neko ih stiti i finansira .

   DZHDZHPrije 2 mjeseci
  • Тако је

   Nada LatinovicNada LatinovicPrije 2 mjeseci
 • ,,pirotplusonline,,-društvo...imate tekst gde šef prihvatnog centra priča novinaru kako je ponovo otvoren jer je iz Sombora prebačeno 300 porodica i sada dok priča,laže, ide slika-video- koja pokazuje teroeiste,muškarce u sobama i ispred centra , od 15 do 30 god .Koliko ova ološ LAŽE,bestidni,i svi lažu ,to im je jedna od zajedničkih osobina.MI SMO U VELIKOJ OPASNOSTI JER STVARI KOJE SU JAKO BITNE,VITALNE ZA NAROD ONI LAŽU ...OVO NIKADA NIJE BILO...OVOLIKA KOLIČINA BESTIDNOSTI I LAŽI...Loše nam se piše.LAŽ,LAŽ,LAŽ

  Снежана ВајагићСнежана ВајагићPrije 2 mjeseci
 • nemojte govoriti mi...time pravdate skotove! ON,Đorđević je potpisao u naše ime...ili Vučić je prepustio NVO da u Srbiji upravjaju,čitaj dovlače teroriste...NISMO MI!

  Снежана ВајагићСнежана ВајагићPrije 2 mjeseci
  • Taj polupismeni ganci i sofer moye da ih useli kod svoje mame.

   Rococo KitchenRococo KitchenPrije 2 mjeseci
  • Snezana VAjagic,hrclubs.info/get/video/fah7Z5yqnIW7l6Y pogledajte jos i ovo, ovi migranti kod Beograda su vec dugo ovde, a ovaj nemacki portal je preneo da je ALEKSANDAR MUSLIJU VUCIC SKLOPIO UGOVOR DA SE I KOD NAS MOGU RASPOREDITI I UZETI I DATI IM AZIL KAO I U EU ZATO STO SMO SAMO KANDIDAT ZA EU: JEDINO JE BOSKO OBRADOVIC IZJAVIO DA BRISEL NE MOZE STALNO DA NAREDJUJE STA CEMO DA RADIMO: ZATO SEM FABRICI I ZORANA MIHAJLOVIC SAMO DELE KLJUCEVE MIGRANTIMA I ROMIMA! JOS JE REKLA KUCKA TAMO NJIMA "VI STE NASA BUDUCNOST" sirite dalje pozdrav

   KIM Nema predajeKIM Nema predajePrije 2 mjeseci
  • snezana vajagic, sve pogresmo! VoditeljI svi, a ovi na youtube moraju da se edukuju, i da ne govore mi, nego Vucic, Ana Brnabic, Cigoligo Djordjevic i Vulin, tako da narod bude informisan gde da se obrati. Ja kad napisem nesto onda ima budala koji pitaju jos a zasto govorite protiv ovih gore navedenih, a ima ludaka u BG koji kazu da nisu videli vise od tri migranta, kaze tamo odu operu ves u Savi, i nastave dalje.

   KIM Nema predajeKIM Nema predajePrije 2 mjeseci
 • Nismo MI ...to je delo ,nedelo Vučića i dogovor sa Zapadom.Pa Vučić je prepustio ,,upravljanje teroristima,,NVO,to ste dobro rekli i NVO,zločinačke se hvale time...Zašto ih nema u Makedoniji,Hrvatskoj,iz BIH odakle se sada se masovno vraćaju...Nije mi jasno zašto se građani Sava male ne udruže i blokiraju saobraćaj,,Miksilište ,,Ovo neće proći mirno,vidite da se on nije udostojio obratiti građanima Srbije.Na žalost treba da se dogodi ubistvo teroriste nekog našeg građanina i da se dignemo.ODAVNO,KAO TAOCI BOLESNE VUČIĆEVE POLITIKE TREBALI SMO ORGANIZOVATI BLOKADE,PROTESTE...Podanici ,korisni idioti obmanjuju javnost,bestidno lažu....dižite se!

  Снежана ВајагићСнежана ВајагићPrije 2 mjeseci
 • Drugim rečima BEZ VETERANA NISMO Sposobni DASE Suprotsavimo MIGRANTIMA niti BILO KOME profesionalni vojnici su se u celom SVETU pokazali kao neifaksni tako isto i naši mladići koji nas navodno čuvaju a VERUJEM da NA PRVI ISPALjEN METAK bih se rasturili kud koji nemamo više prave Generale prave VODjE Sve je to Plaćeno a plate Mininimalne Pričao sam sam sa mnogima i žele da napuste vojsku zbog egzistencije DžABA nam svi S300 SU35 ,mig 29 kad nas ima 13,5 Hiljada pa to je 1999 god imao samo Prištinski Korpus samo 1999 god je bila svest vojske bila na visokom NIVOUM dok danas vidimo šta VIDIMO RAZLIKA NEBO I ZEMLjA sa DANAŠNjOM VOJSKOM NeMOŽEMO da ODBRANIMO ni BEOGRAD a kamoli sve GRANICE džabe nam svo novo naoružanje nas 9 korpusa Šiptara koliko imaju trenutno može da pregazi celu Srbiju toliko smo upropašćeni nema više PRAVIH GENERALA ,Pravih OFICIRA i to me BOLE I DUŠA I SRCE NEKADA NAJPRIZNAVI NAROD U SVETU A DANAS GO KURAC

  Milan AleksicMilan AleksicPrije 2 mjeseci
  • Novac je čudo.Pogotovo kad ga ponudiš gologuziji.Za sitnu paru dobijaš sve na tacni.Pa,I Isus je prodat za trideset srebrnjaka.I za ono vreme je to bila sitna kinta.Tragedija.

   Jovan SnegJovan SnegPrije mjesec
  • IMAMO TAKVU VOJSKU ZAHVALJUJYCI VUCICU.IZDAJNIKU.

   slavica bogdanovicslavica bogdanovicPrije 2 mjeseci
  • ISTINA

   Ivan PetrovicIvan PetrovicPrije 2 mjeseci
 • Na zapadu sam živeo četrdesetak godina. Kada sam ljudima u Srbiji pre 10 godina pričao šta sve rade i kako se ponašaju migranti po Nemačkoj, Austriji, Danskoj . . . svi su mi odgovarali da lažem, da širim lažne vesti i da lupam gluposti. Sada se isto dešava u Srbiji a svi oni koji koji su mi govorili da lažem, sada mi kukaju na migrante.

  VVKJ VVKJVVKJ VVKJPrije 2 mjeseci
  • VVK VVK , meni je neki Vidojevic mislim odgovorio a koji inace kaze zivi u BG nikad nije video vise od tri migranta i da oni nikog ne diraju, a ja pricam gluposti. I taj ludak se ubedjivao samnom i rekao da nisam normalna osoba. Tako drugi neki brani Vucica i kaze zasto ja lazem da on narord vredja, a kao treba da vredja Boska Obradovica je eto on je fasista i ima pristalice. A u inostranstvu taj Vucic ne sme da zine niti bilo sta da se izjasni, daju mu pogresne Ugorove da potpise kao i u Vasingtonu, i dodje u Srbiju i onda sme da preti, vredja, kaznjava, zatvara, kradu se deca, to se isto na jednom sajtu njemu pripisiju, dovodi migrante itd.

   KIM Nema predajeKIM Nema predajePrije 2 mjeseci
  • Ma budale i sada ne veruju da se ovde desava.

   MiciMiciPrije 2 mjeseci
 • Tribamo mi iz Hrvatske doči branit Hr ipak smo mi krščani

  Ivica BobanovicIvica BobanovicPrije 2 mjeseci
  • @Стефан Стефан mozda i treba jer mi ne radimo nista.A hrvati uz svo naj gore misljenje ipak dugim cevima brane svoju granicu

   MalinoisMalinoisPrije 2 mjeseci
  • Нема потребе да ви игде долазите!

   Стефан СтефанСтефан СтефанPrije 2 mjeseci